Haber Detayı
25 Nisan 2024 - Perşembe 11:42 Bu haber 281 kez okundu
 
ALKIŞLAR TADER’E
Ankara Tarsuslular Derneği
Haberi


Ankara Tarsus Derneğinin kuruluşundan itibaren Tarsuslu öğrencilerin Ankara’da aile  kapısı olmuştur. Hizmetlerini saymakla bitiremeyeceğimiz Ankara Tarsuslular Derneğinin son yıllarda başlattığı Tarsuslu Öğrencilerine burs verme girişimi başarıyla bu yılda gerçekleştirmiş oldu. Hayırsever vatandaşların yardımlarıyla yapılan “TADER Burs Fonu” hiçbir bağımlılığı olmayan, sadece toplanan yardımların miktarına göre ihtiyaç sahibi öğrencilerin hesaplarına yatırılmaktadır. Adil sıralamayla yapılan bursların bu yılki ödemelerin yapıldığını duyuran Dernek Başkanı Semih Özsu kısaca şu açıklamada bulundu.

”TADER Burs Fonumuza destek olan tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Sizlerin sayesinde 60 gencimize destek olduk. İyi ki varsınız. Sevgili Bursiyerlerimizin, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı TADER Bursunun son ödemesi hesaplarına yatırılmıştır. İyi günlerde harcamaları dileğiyle, derslerinde başarılar diliyor, sevgilerimi sunuyorum.” dedi

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ALKIŞLAR, TADER’E,
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Mersin

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı