Haber Detayı
22 Nisan 2024 - Pazartesi 18:39 Bu haber 99 kez okundu
 
AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE “23 NİSAN” ETKİNLİĞİ
Çocukların sevincine ortak olan Eş Başkanlar, özel durumu olan çocuklar ve ailelerinin her zaman yanında olacaklarını vurguladı.
Çocuk Haberi


Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, onkoloji tedavisi gören çocuklarla bir araya geldi. Çocukların sevincine ortak olan Eş Başkanlar, özel durumu olan çocuklar ve ailelerinin her zaman yanında olacaklarını vurguladı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün bahçesinde gerçekleşen etkinlikte, onkoloji tedavisi gören küçük çocukların katıldığı bir buluşma gerçekleşti. Eş Başkanlar Arslan ve Sarıyıldız’ın da katıldığı etkinlikte, kukla gösterisi düzenlendi, gitar çalan çocuklar dünya barışı ve kardeşliğe özlemi anlatan şarkılar söyledi. Ankara havalarına da eşlik eden çocuklar ve aileleri mutlu dakikalar geçirirken, Eş Başkanlar da çocuklara hediyeler vererek sevinç ve mutluluklarına ortak oldu. Etkinlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak hazırlanan bir pasta da kesildi.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: AKDENİZ, BELEDİYESİ’NDE, “23, NİSAN”, ETKİNLİĞİ,
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Mersin

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı